Easy Shape Trainer afslank of huidverstrakking

Artikelnummer: Afslanken
Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 42,50 (inclusief btw)

De Easy Shape Trainer introduceert het meest succesvolle apparaat van dit moment! De techniek in de machine is wetenschappelijk bewezen en is een mijlpaal op het gebied van contourverbetering.

 

In shape met De Easy Shape Trainer

Dankzij een combinatie van ultrasound, lymfedrainage en spierstimulatie, is het met de  Easy Shape Trainer mogelijk om binnen een aantal weken weer in shape te komen. Het apparaat meet voorafgaand aan de behandeling selectief en heel nauwkeurig de vet-en spierdichtheid, evenals de cel- en het weefselvloeistof. Op basis van de uitslag van de meting stelt het apparaat voor iedere klant een uniek programma samen om zo het beste resultaat te behalen. Je mag ontspannen liggen terwijl zestien pads ervoor zorgen dat alle probleemzones moeiteloos worden aangepakt.

Bij Beautyanja kun je terecht voor professionele afslankbehandelingen. Zij garandeert het afslanken door middel van een combinatie van de Easy Shape Trainer behandelingen en natuurlijk gezonde voeding.

Al duizenden klanten gingen je voor en danken hun strakke figuur aan de Easy Shape Trainer; de nieuwste manier van figuurcorrectie en spieropbouw. De ideale oplossing voor drukke dames en heren die niet veel tijd hebben om te sporten.

Je bent van harte welkom bij Beautyanja in Overloon 

 

 

In principe kan de behandeling altijd gedaan worden mits je geen contra indicaties hebt:

- zwangerschap

- pacemaker

- recent hartinfarct

- recente beroerte

- epilepsie

- kanker (chemotherapie)

© 2020 - 2021 Happy Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel